PAN egitea: ziritik labera

12. GJH

Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak

PAN egitea: ziritik labera

Publikoa

Familiak (4 urtetik aurrera)

Hizkuntza

Gaztelania

Iraupena

2:30

Ordutegia

11:00h - 13:30h

Data

14 Irailak, 2025

Artisau-ogiaren prozesu osoa ezagutzeko tailerra: ehotzea, oratzea, laberatzea eta elkarrekin dastatzea familian.

Bizitzako eta familiako tailer honetan ogia eskuz egiteko artea landuko dugu, prozesuaren urrats bakoitzarekin konektatuz: aletatik laberaino.

Hasteko, ogia egiteko zereal egokienak ezagutuko ditugu, eta garia ehotzeko eta irina bahetzeko prozesu tradizionala esperimentatuko dugu. Dagoeneko prestatuta dagoen masa ama ekologiko batetik abiatuta, parte-hartzaile bakoitzak bere ogi indibiduala egingo du, opil ernaldu motakoa, eta eskuekin eta sormenarekin forma eman ahal izango dio.

Erabilitako osagai guztiak ekologikoak dira, eta tailerra familian gozatzeko pentsatuta dago, zentzumenak, jakin-mina eta elikadura natural eta kontzientearekiko gustua piztuz.

Zentroa: *

Zalantzaren bat?

Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak

Partekatu jarduera hau:

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.