Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak
Tailer gastronomikoa
Helduak
2 ordu
Elebiduna
5 Apirilak, 2025
Presta zaitez Peruko errezetak egiteko Urdaibaiko Biosferaren Erreserbako Km 0 produktuekin eta garaian garaikoekin. Dibertsioa, sormena, zaporea eta talde-lana dituzu zain esperientzia honetan. Ez galdu aukera hau!
Novereken eskutik, gure tokiko ekoizleen produktuak erabiltzen ikasiko dugu, zaporez betetako Peruko janaria prestatzeko, iraunkortasuna gure elikaduraren oinarrietako bat bihurtzen dugun bitartean. Iraunkorragoa, osasuntsuagoa, tokikoagoa; zer gehiago eska daiteke?
Tokian tokikoa kontsumitzea osasuna da!
Ez dago tokirik?
Bete beheko inprimakia, eta eman izena itxaron-zerrendan. Tokia dagoenean abisatuko dizugu
Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak
Partekatu jarduera hau:
Ekoetxea, Euskadiko Ingurumen Zentroen Sarea, Eusko Jaurlaritzak kudeatzen du, Ihobe sozietate publikoaren bitartez.