Noverekin sukaldean: Peruko errezetak 0km produktuekin

GJH. 12

Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak

Noverekin sukaldean: Peruko errezetak 0km produktuekin

Jarduera mota

Tailer gastronomikoa

Publikoa

Helduak

Iraupena

2 ordu

Hizkuntza

Elebiduna

Data

5 Apirilak, 2025

Presta zaitez Peruko errezetak egiteko Urdaibaiko Biosferaren Erreserbako Km 0 produktuekin eta garaian garaikoekin. Dibertsioa, sormena, zaporea eta talde-lana dituzu zain esperientzia honetan. Ez galdu aukera hau!

Novereken eskutik, gure tokiko ekoizleen produktuak erabiltzen ikasiko dugu, zaporez betetako Peruko janaria prestatzeko, iraunkortasuna gure elikaduraren oinarrietako bat bihurtzen dugun bitartean. Iraunkorragoa, osasuntsuagoa, tokikoagoa; zer gehiago eska daiteke?

Tokian tokikoa kontsumitzea osasuna da!

Ez dago tokirik?

Bete beheko inprimakia, eta eman izena itxaron-zerrendan. Tokia dagoenean abisatuko dizugu

Zalantzaren bat?

Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak

Partekatu jarduera hau:

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.