Noverekekin sukaldean: Italiako sukaldaritza KM0 produktuekin

12. GJH

Ekoizpen eta kontsumo arduratsua

Noverekekin sukaldean: Italiako sukaldaritza KM0 produktuekin

Publikoa

Helduak

Hizkuntza

Elebiduna

Iraupena

2 Ordu

Ordutegia

11:00 - 13:00

Data

10 Urtarrilak, 2026

Ezagutu sukaldaritza italiarraren benetako funtsa, Noverek-en eskutik esperientzia paregabe batean.
Zapore freskoak, tokikoak eta sasoikoak Urdaibaiko Biosfera Erreserbako KM0 produktuei esker batuz, eta Italiako tradizioa eta lurraldea elkartzen dituen sukaldaritza-bidaia bat sortuz.
Gozatu, ikasi eta dastatu Italia… Urdaibaitik atera gabe.

Murgildu zaitez jasangarritasuna benetako osagai nagusia den sukaldaritza-esperientzia batean. Noverek-en eskutik, Urdaibaiko Biosfera Erreserbako KM0 produktuak benetako zapore italiar bihur daitezke lurrarekiko lotura galdu gabe. Prozesuaren urrats bakoitzak —tokiko osagaiak hautatzetik hasi eta haiek prestatzeko moduaraino— eredu gastronomiko arduratsua egiten du, ingurua babesten duena eta lurraldeko ekoizleei balioa ematen diena.

Jarduera egiten duzun bitartean, pasta freskoa egingo duzu, artisau-eran, eta ulertuko duzu nola teknika tradizionalak eta hurbileko lehengaiak batera egon daitezkeen zentzuz betetako platerak sortzeko. Sukaldaritza ikastaro bat baino gehiago, jaten dugunaz, bere jatorriaz eta inpaktuaz hausnartzeko gonbidapena da, Urdaibaiko paisaia paregabea errespetatzen eta ohoratzen duen bidaia gastronomikoaz gozatzen duzun bitartean.

Zalantzaren bat?

Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak

Partekatu jarduera hau:

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.