Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak
Gazteak eta helduak
Gaztelania
5 ordu - 1:30
Askotariko ordutegiak (xehetasunak barruan)
22 Azaroak, 2025
Azaroak 29
Ezagutu zure artisau-garagardoa egiteko artea bi eguneko tailer praktiko honetan, azaroaren 22an eta 29an. Ikasi prozesua maltatik botilaratzeraino, eta gozatu esperientzia paregabe, didaktiko eta gozagarri batez.
Gure lurraldean patxarana, likoreak, kontserbak edo marmeladak egitera ohituta gaude, baina garagardoa, gure gastronomian funtsezko produktua izan arren, ez da gure etxeko praktiken parte izaten.
Tailer honekin artisau-garagardoa egiteko esperientzia osoa biziko duzu, prozesuaren fase bakoitza ulertuz eta zure eskuekin egindako azken emaitza baloratuz.
Jarduera bi jardunalditan banatzen da:
Lehen eguna (5 ordu): malta oinarri hartuta malta prestatzea, nahasketaren eta egosketaren sekretuak ezagutuz.
Bigarren eguna (1h 30 min): garagardoa karbonatatu eta botilaratzea, zure edari propioa prest izateko azken urratsa.
Esperientzia praktikoa, entretenigarria eta aberasgarria, ezin hobea gastronomiaren zaleentzat, garagardoaren munduko jakin-mina dutenentzat edo zerbait berria giro hurbil eta parte-hartzailean ikasi nahi dutenentzat.
Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak
Partekatu jarduera hau: