GARAGARDOZALE

12. GJH

Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak

GARAGARDOZALE

Publikoa

Gazteak eta helduak

Hizkuntza

Gaztelania

Iraupena

5 ordu - 1:30

Ordutegia

Askotariko ordutegiak (xehetasunak barruan)

Data

22 Azaroak, 2025

Azaroak 29

Ezagutu zure artisau-garagardoa egiteko artea bi eguneko tailer praktiko honetan, azaroaren 22an eta 29an. Ikasi prozesua maltatik botilaratzeraino, eta gozatu esperientzia paregabe, didaktiko eta gozagarri batez.

Gure lurraldean patxarana, likoreak, kontserbak edo marmeladak egitera ohituta gaude, baina garagardoa, gure gastronomian funtsezko produktua izan arren, ez da gure etxeko praktiken parte izaten.

Tailer honekin artisau-garagardoa egiteko esperientzia osoa biziko duzu, prozesuaren fase bakoitza ulertuz eta zure eskuekin egindako azken emaitza baloratuz.

Jarduera bi jardunalditan banatzen da:

Lehen eguna (5 ordu): malta oinarri hartuta malta prestatzea, nahasketaren eta egosketaren sekretuak ezagutuz.

Bigarren eguna (1h 30 min): garagardoa karbonatatu eta botilaratzea, zure edari propioa prest izateko azken urratsa.

Esperientzia praktikoa, entretenigarria eta aberasgarria, ezin hobea gastronomiaren zaleentzat, garagardoaren munduko jakin-mina dutenentzat edo zerbait berria giro hurbil eta parte-hartzailean ikasi nahi dutenentzat.

Zalantzaren bat?

Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak

Partekatu jarduera hau:

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.