Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak
Pertsona helduak
Elebiduna
2 Ordu
11:00 - 13:00
27 Abenduak, 2025
Gabonetako postre goxoak prestatzera gonbidatzen zaitugu, bertako produktuak erabiliz.
Gure ekoizleen eta tokiko produktuen aldeko apustua egiten dugu, lurzoru osasuntsuak komunitate osasungarrien eta elikadura seguruaren oinarri direlako.
Zatoz gurekin sukaldatu, partekatu eta Lurzoruaren Mundu Eguna ospatzera!
Ortutik Ahora elkartearen eskutik bat egiten dugu Lurraren Munduko Egunaren ospakizunarekin. Gabonetako postreak (txokolatezko turroia eta jengibre gailetak) tokiko produktuak erabiliz prestatzen ikasiko dugu, gure ekoizleen alde eta bizia ematen digun lurra errespetatuko duen elikadura jasangarriaren alde eginez.
Tailerrean, lurzoru osasuntsuek gure elikagaiei eusteaz gain, komunitate osasungarriei, biodibertsitateari eta hiri erresilienteagoei nola eusten dieten aztertuko dugu. Janaria prestatzen eta zaporez betetako errezetak partekatzen ditugun bitartean, lokala kontsumitzeak eta elikatzen gaituen lurra zaintzeak duen garrantziaz hausnartuko dugu.
Zatoz gozatzera, esperimentatzera eta ospatzera sormena, ingurumen-kontzientzia eta Gabonetako espiritua uztartzen dituen esperientzia bat, planeta zaintzea gozagarria eta dibertigarria ere izan daitekeela erakutsiz.
Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak
Partekatu jarduera hau: