Tokiko zaporea duten gabonetako postreak

12. GJH

Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak

Tokiko zaporea duten gabonetako postreak

Publikoa

Pertsona helduak

Hizkuntza

Elebiduna

Iraupena

2 Ordu

Ordutegia

11:00 - 13:00

Data

27 Abenduak, 2025

Gabonetako postre goxoak prestatzera gonbidatzen zaitugu, bertako produktuak erabiliz.
Gure ekoizleen eta tokiko produktuen aldeko apustua egiten dugu, lurzoru osasuntsuak komunitate osasungarrien eta elikadura seguruaren oinarri direlako.
Zatoz gurekin sukaldatu, partekatu eta Lurzoruaren Mundu Eguna ospatzera!

Ortutik Ahora elkartearen eskutik bat egiten dugu Lurraren Munduko Egunaren ospakizunarekin. Gabonetako postreak (txokolatezko turroia eta jengibre gailetak) tokiko produktuak erabiliz prestatzen ikasiko dugu, gure ekoizleen alde eta bizia ematen digun lurra errespetatuko duen elikadura jasangarriaren alde eginez.

Tailerrean, lurzoru osasuntsuek gure elikagaiei eusteaz gain, komunitate osasungarriei, biodibertsitateari eta hiri erresilienteagoei nola eusten dieten aztertuko dugu. Janaria prestatzen eta zaporez betetako errezetak partekatzen ditugun bitartean, lokala kontsumitzeak eta elikatzen gaituen lurra zaintzeak duen garrantziaz hausnartuko dugu.

Zatoz gozatzera, esperimentatzera eta ospatzera sormena, ingurumen-kontzientzia eta Gabonetako espiritua uztartzen dituen esperientzia bat, planeta zaintzea gozagarria eta dibertigarria ere izan daitekeela erakutsiz.

Centro

Zalantzaren bat?

Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak

Partekatu jarduera hau:

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.