Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak
Familiak (6 urtetik aurrera)
Elebiduna
2h
11:00 - 13:00
18 Maiatzak, 2025
Gozatu familian sukaldaritza esperientzia paregabeaz, Km0 produktuekin egindako errezeta tradizionalak deskubrituz. Tokiko osagaiekin kozinatzen ikasiko dugu, kontsumo jasangarri eta arduratsuari lagunduz. Gastronomiarekin eta ingurunearekin modu dibertigarri eta gozagarrian konektatzeko aukera!
Murgildu zaitez tokiko gastronomian, hurbileko osagaiak dituzten errezeta tradizionalak prestatzeko esperientzia paregabe baten bidez. Urdaibaiko produktuen aberastasuna ezagutuko dugu, haien historia, zaporea eta kontsumo jasangarrian duten garrantzia baloratuz.
Sukaldaritza teknikak ikasiko ditugu tokiko osagaien eta eskualdeko kultura gastronomikoaren arteko lotura aztertzen dugun bitartean.
Familian gozatzeko, zapore berriak ezagutzeko eta tradizioarekin modu praktiko eta gozagarrian konektatzeko esperientzia. Janaria prestatzeko, ikasteko eta elkarrekin dastatzeko zain gaituzu!
Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak
Partekatu jarduera hau:
Ekoetxea, Euskadiko Ingurumen Zentroen Sarea, Eusko Jaurlaritzak kudeatzen du, Ihobe sozietate publikoaren bitartez.