Baratzetik lapikora

12. GJH

Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak

Baratzetik lapikora

Publikoa

Pertsona helduak

Hizkuntza

Elebiduna

Iraupena

2 ordu

Ordutegia

10:00 - 12:00

Data

12 Uztailak, 2025

Presta zaitez Urola bailarako eta sasoiko 0 km-ko produktuekin errezetak egiteko. Dibertsioa, sormena, zaporea eta talde lana dituzu zain esperientzia honetan. Ez galdu aukera hau!

xxxx eskutik, bertako ekoizleen produktuak erabiltzen ikasiko dugu, zaporez betetako janariak egiteko, jasangarritasuna gure elikaduraren oinarrietako bat bihurtzen dugun bitartean. Jasangarriagoa, osasuntsuagoa, lokalagoa; zer gehiago eska daiteke?

Zentroa: *

Zalantzaren bat?

Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak

Partekatu jarduera hau:

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.