Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak
Gazte eta helduak
Elebiduna
2 ordu
11:00 - 13:00
3 Maiatzak, 2025
Presta zaitez Urdaibaiko Biosfera Erreserbako eta sasoiko 0 km-ko produktuekin japoniar errezetak egiteko. Dibertsioa, sormena, zaporea eta talde lana dituzu zain esperientzia honetan. Ez galdu aukera hau!
Novereken eskutik, bertako ekoizleen produktuak erabiltzen ikasiko dugu, zaporez betetako janari japoniarrak egiteko, jasangarritasuna gure elikaduraren oinarrietako bat bihurtzen dugun bitartean. Jasangarriagoa, osasuntsuagoa, lokalagoa; zer gehiago eska daiteke?
Lokala kontsumitzea osasuna da!
Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak
Partekatu jarduera hau:
Ekoetxea, Euskadiko Ingurumen Zentroen Sarea, Eusko Jaurlaritzak kudeatzen du, Ihobe sozietate publikoaren bitartez.