Noverekekin sukaldean, Japoniar errezetak 0KM produktuekin

GJH. 12

Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak

Noverekekin sukaldean, Japoniar errezetak 0KM produktuekin

Publikoa

Gazte eta helduak

Hizkuntza

Elebiduna

Iraupena

2 ordu

Ordutegia

11:00 - 13:00

Data

3 Maiatzak, 2025

Presta zaitez Urdaibaiko Biosfera Erreserbako eta sasoiko 0 km-ko produktuekin japoniar errezetak egiteko. Dibertsioa, sormena, zaporea eta talde lana dituzu zain esperientzia honetan. Ez galdu aukera hau!

Novereken eskutik, bertako ekoizleen produktuak erabiltzen ikasiko dugu, zaporez betetako janari japoniarrak egiteko, jasangarritasuna gure elikaduraren oinarrietako bat bihurtzen dugun bitartean. Jasangarriagoa, osasuntsuagoa, lokalagoa; zer gehiago eska daiteke?

Lokala kontsumitzea osasuna da!

Zentroa: *

Zalantzaren bat?

Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak

Partekatu jarduera hau:

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.