Noverekekin sukaldean: errezeta italiarrak 0km produktuekin

GJH. 12

Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak

Noverekekin sukaldean: errezeta italiarrak 0km produktuekin

Jarduera mota

Tailer gastronomikoa

Publikoa

Helduak

Iraupena

2 ordu

Hizkuntza

Elebiduna

Data

8 Martxoak, 2025

Presta zaitez Urdaibaiko Biosferaren Erreserbako 0 km-ko eta sasoiko produktuekin errezeta italiarrak egiteko. Dibertsioa, sormena, zaporea eta talde-lana dituzu zain esperientzia honetan. Ez galdu aukera hau!

Novereken eskutik, gure tokiko ekoizleen produktuak erabiltzen ikasiko dugu, zaporez betetako janari italiarrak egiteko, jasangarritasuna gure elikaduraren oinarrietako bat bihurtzen dugun bitartean. Jasangarriagoa, osasuntsuagoa, tokikoagoa; zer gehiago eska daiteke?

Bertakoa kontsumitzea osasuna da!

Ez dago tokirik?

Bete beheko inprimakia, eta eman izena itxaron-zerrendan. Tokia dagoenean abisatuko dizugu

Zalantzaren bat?

Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak

Partekatu jarduera hau: