Noverek-ekin sukaldean Km-0 produktuekin

GJH. 12

Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak

Noverek-ekin sukaldean Km-0 produktuekin

Jarduera mota

Tailer gastronomikoa

Publikoa

Helduak

Iraupena

2H

Hizkuntza

Elebiduna

Data

19 Urtarrilak, 2025

Presta zaitez errezeta osasungarriak egiteko, Urdaibaiko Biosfera Erreserbako Km 0 produktuekin eta sasoiko produktuekin. Dibertsioa, sormena, zaporea eta talde-lana zure zain daude esperientzia honetan. Ez galdu aukera hau!

“Novereken eskutik, gure tokiko ekoizleen produktuak erabiltzen ikasiko dugu, zaporez betetako otorduak egiteko, iraunkortasuna gure elikaduraren oinarrietako bat bihurtzen dugun bitartean. Jasangarriagoa, osasuntsuagoa, tokikoagoa; zer gehiago eska daiteke?

Bertakoa kontsumitzea osasuna da!”

Bertakoa kontsumitzea osasuna da!

Ez dago tokirik?

Bete beheko inprimakia, eta eman izena itxaron-zerrendan. Tokia dagoenean abisatuko dizugu

Zalantzaren bat?

Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak

Partekatu jarduera hau: