Noverekekin sukaldean: Gabonetako errezetak

12. GJH

Ekoizpen eta kontsumo arduratsuak

Noverekekin sukaldean: Gabonetako errezetak

Publikoa

Pertsona helduak

Hizkuntza

Euskera

Iraupena

2 ordu

Ordutegia

11:00 - 13:00

Data

14 Abenduak, 2025

Lurzoruaren Mundu Eguna ospatzen dugu eta ondo errotutako esperientziarekin egiten dugu. Noverek-eko kideen eskutik, Gabonetako errezetak bertako produktuekin kozinatzera gonbidatzen zaitugu. Gure ekoizleen aldeko apustua, lurzoru osasungarriak hiri osasungarriak eta elikagaien segurtasuna direlako.

Aurten ere Lurraren Nazioarteko Eguna ospatzen dugu, “lurzoru osasungarriak hiri osasungarriak” lelopean. Ekoetxea Urdaibaitik, lurrak eskaintzen digunari erreparatu nahi diogu. Badakizu % 58 elikagai gehiago ekoitz daitezkeela lurzoruaren kudeaketa jasangarriaren bidez?

Esperientzia paregabea proposatzen dizugu, Novereken eskutik, bertako produktuekin Gabonetako errezetak prestatzen ikasteko. Gure mahai gainean kalitaterik handieneko produktu osasungarriak izan ditzagun, gure zoruak lantzen (eta zaintzen) dituzten pertsonei lagunduz. Oinak lurrean dituen elikadura!

Ez dago tokirik?

Bete beheko inprimakia, eta eman izena itxaron-zerrendan. Tokia dagoenean abisatuko dizugu

Zalantzaren bat?

Gurekin harremanetan jarri eta gure taldeak ahalik eta lasterren argituko ditu zure zalantzak

Partekatu jarduera hau:

Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.